Sund eftermiddags snack

Who run the world?

1555467_701559909877481_359521810_n

Coco-Chanel-elegance-Quote

Coco Chanel

Coco Chanel lavede en revolution inden for kvinders mode I det tidlige 20’ene århundredet. Hvor hun introducerede et mere afslappet og komfortabelt stil som gjorde kvinderne fri for korsetter og andet som dominerede tøj industrien.

Hun blev født fattig I Saumur, France, Chanel arbejdede som sanger før hun åbnede en hatte butik I 1910 hvor en af hendes kære hjalp hende med finaceringen.

Hun vente hurtigt opmærksom på tøj og blev den første designer som lavede tøj af Jersey stof – et billigt materiale som dengang blev brugt til mænds undertøj-

Chanels tweed blazere og nederdele, to tonede ballet sko, little black dress og den originale quiltet taske med kæde rem er stadig et staple inde for mode.

I 1923, udgav hun Chanel No. 5, hvilket gjorde hende til den første mode designer som har lavet en parfume.

Hun lukkede sine butikker I starten af 2. Verdenskrig I 1939 og kom først tilbage til mode I 1954, hvor hun debuterede med sin Bell-bottoms.

90sstylebellbottoms-2

Chanel dødede I 1971.

Beyoncé

Beyonce-2013-Pictures-1024px

Beyoncé Giselle Knowles-Carter (født Beyoncé Giselle Knowles September 4., 1981) mest kendt som Beyoncé, hun er en Amerikansk sanger, sangskriver, sang producer og skuespiller. Hun er født og opvokset I Houston Texas. Hun startede med at synge og spille skuespil allerede som barn på sin skole.

Hun blev først kendt sent I år 1990 som hovedsangeren I R&B pige gruppen Destiny’s Child, en af de bedst sælgende pige grupper.

Mens hun var med I Destiny’s Child, udgav hun sit debut album, Dangerously in love, I 2003, hvor 2 numre kom på Billbored hot 100 – “crazy in love” og “Baby boy” hvor hun også vandt 5 Grammy Awards for det album. Efter hun forlod Destiny’s Child I 2005, udgav hun sin anden solo cd B’Day, I 2006, hvor top 10 singlerne “Déjà vu”, “Irreplaceable” og “Beautiful Liar”.

Hendes 3 solo album, I am.. Sasha Fierce, 2008, hjalp hende til at eje 6 Grammys I 2010, hvor hun slog rekorden for flest Grammy Awards vundet af en kvinde artist på en aften.

Beyoncé er blevet udnævnt som den 1. På listen “100 most powerful and influential musicians in the world”, nr. 2 på listen “100 most powerful and influential Celebrities in the world” og I år 2012 blev hun udnævnt til “World’s most beautiful woman” af People magazine.

Altså har Beyoncé kæmpet sig til 16 Grammy Awards, 11 MTV video Music Awards, 4 American Music Awards, 1 Billboard millennium Award og en stjerne på The walk of fame med Destiny’s Child.

Det var så nogle facts om 2 af de kvinder jeg ser op til.

Jeg synes bestemt ikke vi lever i en mande-verden længere, hvilket Coco var med til at ændre på og Beyoncé beviser så smukt! Vi kan sagtens gøre lige hvad vi vil og blive lige dem vi gerne vil være, man skal bare tage chancen og kæmpe for det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund eftermiddags snack